Karadayı


Karadayı Afiş
Afiş

KARADAYI

Babasıyla birlikte kunduracılık yapan Mahir ve ailesinin hayatı, dükkânlarının bulunduğu pasajın dağıtılmasıyla, alt üst olur. 
Çocukluk arkadaşı Ayten ile nişanlanmak üzere olan Mahir, pasajın dağıtılması yetmiyormuş gibi bir de çok sevdiği babasının, hapse atılmasıyla şoke olur. Babası, başsavcıyı öldürmekle suçlanır. 
Önceleri olayın bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünen Mahir, kısa zamanda bunun bir komplo olduğunu görür. Otuz gün içinde Nazif'in suçsuz olduğunu ispat edemezse babası idam edilecektir. Tek bir çaresi kalmıştır. Feride Hâkimin karşısına çıkacaktır, babasının suçsuz olduğuna ikna edecektir.
Karadayı Afiş 2       
Afiş 2
Bu genel kendi düşüncelerime gelirsek gerçekten sürükleyici aşk,dram,macera,gizem,aksiyon çok değişik bir tür boş vakitlerimi fazlasıyla dolduruyor günde 5.bölüm kadar izlediğim oluyor ki 1 bölüm tam 2 saat sürüyor siz hesap edin artık Mahir ve Feride başından bir çok olay geçiyor Necdet ise fırsattan istifade aşk gemisine dalmaya çalışıyor ailenin zilli kızı Songül'den bahsetmiyim bile bildiğin zilli şuan 25,26 bölümler deyim daha fazla bilgi verip keyfinizi kaçırmak istemem izleme linklerini aşağıdan vereceğim.
1.Bölüm PART 1
Not: Sağ tarafta gelecek bölümler çıkıyor oradan kolayca izlemeye devam edebilirsiniz.
Feride İle Mahir
Feride İle Mahir
Feride şarkı söylerken
Feride şarkı söylerken
 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Wikileaks Beşinci Kuvvet

Uzay Oyunları

Naruto